Workshop Grootmoeders

Wie zijn de Grootmoeders?

De Grootmoeders vertegenwoordigen alle culturen en rassen en noemen zichzelf De Grote Raad van Grootmoeders. Ze zijn verschenen om het verstoorde evenwicht tussen het mannelijk en het vrouwelijk – yin en yang – op onze planeet te herstellen, en vrouwen op te roepen in hun kracht te staan. Ze maken vrouwen en mannen bewust van de energie die ze het diepvrouwelijke noemen. Hiermee reiken ze mannen en vrouwen een innige verbondenheid met de vrouwelijke scheppingsbron aan.

Werken met de Grootmoeders

De Grootmoeders vragen ons om met het “Net van Licht” te werken en het verder te versterken. Iedere keer wanneer we met het Net van Licht werken, nodigen wij onze voorouders uit. En dat wat ons helpt, helpt ook de voorouders. Wat ons geneest kan ook hen genezen. Wanneer wij de Kracht van de Grootmoeders doorgeven, geven wij die ook door aan de voorouders, die dit op hun beurt weer aan de verdere voorouders doorgeven. Zodoende wordt niet alleen het leven in deze tijd genezen, maar wordt het hele leven genezen. Het Net van Licht doordringt ons volledig en strekt zich uit over de hele kosmos. Zo ondersteunt het de Aarde en biedt het steun in deze roerige tijden.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

We starten de dag met een introductie over de Grootmoeders en het Net van Licht. Hierna gaan we een meditatie doen en een despacho maken. Dit is een ceromonie uit het Sjamanisme. Je gaat als het ware een medicijnenbundel maken die je helpt met loslaten, transformeren en manifesteren. Met deze bundel ontvang je ook een heling. Het geheel wordt afgerond met een vuurritueel.

Na de lunch gaan we een meditatie doen om ons te verbinden met onze voorouders en hier ook contact mee maken om karma los te laten en verder te helen op de voorouderlijnen. De dag wordt afgesloten met een bekrachtingsceremonie van de Grootmoeders. Dit is een inwijding die jou verbindt met het Net van Licht en je helpt je vrouwelijke energie te bekrachtigen. 

Wat brengt deze workshop jou?

De Grootmoeders helpen je om jezelf en de aarde weer in balans te brengen door o.a. voorouderlijnen te helen en door met het Net van Licht te werken. Je gaat hierdoor genezen op zielsniveau. ‘Oh how we love you’ is dan niet meer zomaar een zin, maar ga je voelen in elke cel van je zijn. Dat je gedragen wordt en er onvoorwaardelijk van je gehouden wordt. En doordat jij heelt, heelt de wereld om je heen.

Praktische informatie

Zondag 20 februari organiseren Inge Bongenaar (De Bron van Licht) en Lisette Stam een prachtige workshop waarbij de Grootmoeders centraal staan en je je gaat verbinden met hen en je voorouders.
Een dag om te verzachten, te helen en een diepe verbinding te maken met de kosmos.

Datum & Tijd

Zondag 20 ferbuari 2022, vanaf 9.30 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Locatie:

Kersengaard 62 in Spijkenisse (parkeren is gratis)

Investering

De investering voor de dag bedraagt 80,- en is inclusief lunch

Ben jij erbij 20 februari?

Wil jij zelf ervaren wat de Grootmoeders voor jou kunnen betekenen? Meld je dan nu aan voor deze prachtige workshop. Let op: maximaal 6 deelnemers!

Deze workshop wordt gegeven door …

Inge Bongenaar

Inge Bongenaar is zo’n 16 jaar geleden begonnen met haar eigen praktijk de ‘Bron van Licht’ in Spijkenisse samen met haar man Louis. In haar praktijk begeleidt ze mensen die zijn vastgelopen in hun leven. Zij helpt mensen om zich te herinneren wie ze werkelijk zijn en zichzelf te liefhebben zoals ze zijn en hun leven weer in eigen hand te nemen.

Lisette Stam

Sinds 2015 is Lisette bij Inge in de leer. Eerst om haar eigen stukken te helen en daarna om het aan anderen te leren. Sinds 2021 geeft zij meditaties en helpt zij mensen door middel van workshops en online begeleiding. Ondernemen is echter niet nieuw voor haar. Sinds 2017 heeft zij haar eigen marketingbedrijf en helpt zij andere spirituele ondernemers om een bedrijf vanuit hun ziel neer te zetten.