Mijn verhaal

Doen waar je blij van wordt en waar je goed in bent

Met die gedachte begon ik begin 2017 voor mezelf. In eerste instantie met een sporadische opdracht en sinds oktober 2017 volledig zelfstandig. Heerlijk. Elke dag doen waar ik blij van word.

Waar word ik dan zo blij van?

Ik word blij van creëren en van anderen laten groeien. Terug brengen naar zichzelf en dat ze zichzelf zien zoals ze echt zijn. Door middel van coaching en healing breng ik je terug naar je ware essentie. Hierbij maak ik vaak gebruik van mijn intuïtie en gaven die ik heb leren gebruiken als mijn kompas. Maar ook van de verschillende kennis die ik heb opgedaan door jaren aan cursussen, trainingen en workshops die me bij steeds dichter bij mezelf brachten waardoor ik nu tools in handen heb om voor jou datzelfde te doen.

De diepte in? Lees hier mijn persoonlijke blog

Nog wat dingen over mij op een rij

• Al vanaf kleins af aan ben ik dol op dieren. De onvoorwaardelijke liefde en vreugde die zij geven, is wat mij betreft ongeëvenaard. Ik huil dus als er in films dieren doodgaan (ook in tekenfilms) en heb thuis een halve kinderboerderij.

• Eén van mijn grootste wensen is om in Afrika en Indonesië actief mee te werken in opvangcentra voor mensapen.  Een grote boerderij om zelf dieren in op te vangen of of een ranch in Arizona zeg ik ook geen nee tegen. 

• Ik luister veel en vaak naar muziek (inclusief oorverdovend meezingen). Enkele persoonlijke favorieten zijn Depeche Mode, Elvis Presley, Al Green, The Black Queen, Ella Fitzgerald en Arctic Monkeys. Maar mijn smaak is vrij eclectisch te noemen.

• Dansen doe ik graag ondanks het gebrek aan verfijnde motorische vaardigheden.  Verder zwem ik elke week en probeer elke dag 10 km te wandelen of fietsen. 

• Gemiddeld word ik zo’n 1000x per dag mamma genoemd door zoon Aaron. Met zijn tweeën wonen we in hartje Gouda. Met de beestenbende natuurlijk. Gek doen, onzin verhalen verzinnen, bordspellen en eten doen we graag.

• Mijn konijn Koos kende o.a. de commando’s ‘Kom’, ‘Kooi’, ‘Koekie’ en ‘Draai’. Hij was dol op mijn behang en stal mijn koekjes. Koos was echt mijn maatje. Helaas is hij april 2020 overleden. Konijn Bea is liever lui dan moe, maar is een ontzettende haaibaai en sloopt de hele toko als ik niet oppas. Konijn Bowie is de nieuwe partner van Bea en is een echte donderstraal waar een behoorlijke kop op zit. Als ik niet snel genoeg ben met eten geven gaat hij stampvoeten en grommen. Door mijn liefde voor konijnen sta ik overigens bekend als crazy bunny lady (sorry not sorry).

• Hoewel ik erg dol ben op eten, kan ik absoluut niet koken. Een deelname aan Masterchef zit er voor mij dus niet in.

• Ondanks dat ik erg creatief kan denken, heb ik twee linkerhanden. Het gemiddelde kind uit groep 3 kan betere knutsels maken.

• Ik ben ingewijd in Kundalini Reiki en Nusta Karpay en mag dit ook doorgeven. Ook ben ik Trance Healer en Reader.

Op de hoogte blijven van nieuwe verhalen?