De meerwaarde van een tribe

De meerwaarde van een tribe

De roek is één van de kraaiachtigen van ons land. Gek genoeg had ik hem nog nooit gezien, maar hier in Luxemburg werd ik getrakteerd op een veld vol. Net als zijn soortgenoten wordt hij vaak ondergewaardeerd. En wordt hij als lastig gezien. Terwijl hij ook net als de anderen (kraai, ekster, kauw, gaai) enorm intelligent en sociaal is.

Maar de roek heeft nog iets extra bijzonders. Hij weet namelijk bij uitstek wat de kracht van de groep is. Ze leven dan ook in grote groepen bij elkaar. Ze broeden in koloniën en lossen samen problemen op om verder te komen. Ze communiceren over mogelijke problemen en sociale aangelegenheden, maar ook over voedselbronnen en waar dus kansen liggen.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb me in het verleden wel vaak als een roek gevoeld, een last voor de ander. Om hulp vragen en in groepen meedoen? Nee dank je wel. Liever alleen. Maar gelukkig leerde ik ook het voordeel van het hebben van een groep soortgenoten. Het hebben van mijn eigen tribe.

Dat ik kan spuien als het even niet lekker gaat. Of sparren als ik het zelf even niet meer weet. Dat iemand met me mee kijkt naar kansen en over me waakt? Een tribe? Dat is een kostbaar goed! Wil jij de voordelen ervaren van een groep? Van samen stappen zetten en naar kansen kijken? Net als de roek het idee van een last zijn van je af zetten? En de kracht van de tribe ervaren? Doe dan mee met de 5-daagse challenge die ik samen met Jasper geef.

In de challenge gaan we elke ochtend live en delen we spirituele oefeningen uit de Kundalini Yoga traditie, het Sjamanisme en andere disciplines met je om je te begeleiden op je ondernemerspad. Maar ook geven we je prikkelende coaching opdrachten die jou dieper tot je eigen kern brengen. Ga je praktisch aan de slag om daadwerkelijk aan je bedrijf te werken en krijg je 1-op-1 feedback van ons.

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden:https://gurugian.nl/spirituele-business-challengeIk zie je graag dan!

Liefs,Lisette

Geen reacties

Je reactie toevoegen