Hoe de spreeuw je herinnert aan jouw ZIJN

Hoe de spreeuw je herinnert aan jouw ZIJN

Vanochtend maakte ik al een social media post ervan: de groep spreeuwen die ineens achter in mijn stadstuin in hartje Gouda zitten. In die 8 jaar dat ik hier woon, heb ik ze niet eerder hier gehad. En nu massaal. Zeker 14 pubers en 5 volwassen exemplaren. Een kabaal van jewelste, maar fantastisch om ze te zien.

Uit ervaring weet ik inmiddels dat vogels er vaker zijn, omdat ze een boodschap hebben. Dus ging ik op onderzoek uit. 

De spreeuw is een individu op zich, maar ziet de noodzaak van samen vanuit verbinding te leven. Als je wilt creëren, zoals de spreeuw, dan zijn verbindingen noodzakelijk. Met jezelf en de wereld om je heen. Vanuit je hart. 

Ook herinnert de spreeuw je eraan dat je mag ZIJN en dat dat voldoende is om in vrijheid en blijheid in overvloed te kunnen leven.

De spreeuw met zijn nadrukkelijke geluid en enorme vermogen om geluiden te imiteren, herinnert je er ook aan dat jij jezelf mag laten horen. Dat jouw ZIJN er mag zijn. Je hoeft jezelf niet weg te zetten of laten verjagen voor de behoefte van de ander. Nee, JIJ mag er zijn!

Kortom: een mooie reminder dat ZIJN is waar het om draait. Vanuit je ziel leven en ondernemen. Voelen wat bij jou past, zodat je jouw eigen pad kunt lopen. In dit geval ben ik ben slechts degene die jou eraan herinnert. 

Niet alleen via deze mail trouwens, maar in alles wat ik doe. Of dat nou in de Zichtbaarheid Training is, de Authentieke Contentmarketing Training, het Groei & Bloei traject en alles er tussenin.

Vanuit mijn eigen verbinding help ik de ander om vanuit hun echte ZIJN hun business en marketing neer te zetten. Zodat het fijn voelt en bij hen past. Zo creëer je samen vanuit verbinding. Net als de spreeuw.

Ben je geïnteresseerd om met mij te werken? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende Zoom om te kijken hoe en of we matchen.

Geen reacties

Je reactie toevoegen