Inspiratie vs. Frustratie

Inspiratie vs. Frustratie

Als de resultaten die je graag wilt, uitblijven zijn er 3 dingen die je kunt doen:

๐—ข๐—ฝ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿญ: Je moed zakt in je schoenen en je laat het erbij zitten. Zeker als je al veel teleurstellingen hebt gehad, is dit een verleidelijke optie voor je mind. Want ja, logisch dat het weer niet lukt toch?
๐˜”๐˜ˆ๐˜ˆ๐˜™: je hoofd probeert je veilig en klein te houden. Door te stoppen, zal je inderdaad nooit iets bereiken. En succes kan nogal overweldigend zijn voor een mind die er niet aan gewend is.

๐—ข๐—ฝ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿฎ: Je schiet in de kramp en gaat krampachtig te resultaten proberen af te dwingen. Nog een social post. Nog een mailing. Allemaal ook weer vanuit je mind. Want je moet zus en zo doen, om bij dat eindpunt te komen. Je moet en zal daar komen. Koste wat kost.
๐˜”๐˜ˆ๐˜ˆ๐˜™: je laat geen ruimte voor je intuรฏtie en je gevoel. Je reageert vanuit angst en tekort. Bovendien laat je geen ruimte om te laten gebeuren wat mag gebeuren.

๐—ข๐—ฝ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿฏ: Je doet een stap terug en bekijkt alles even van een afstand. Je gaat voelen wat voor jou de juiste stap is. Je gaat daarna handelen vanuit inspiratie in plaats van frustratie. De stap die je dan zet, is de juiste stap voor jou. Die het resultaat aantrekt dat voor jou is weggelegd.
๐˜ž๐˜ˆ๐˜•๐˜›: als het vanuit jouw ziel komt, vanuit jouw gevoel dan is er geen fout. En geeft het leven je wat je nodig hebt. Dan kan er ontstaan wat mag ontstaan op een manier die bij jou past en waar jij blij van wordt.

Een voorbeeld van mezelf…ik kan wel bedenken dat mijn programma 25 deelnemers moet hebben. Maar eerlijk: zoโ€™n grote groep zou voor mij op het punt waar ik nu sta veel te overweldigend zijn. Een kleine groep waar ik heel intiem met mensen kan werken, is voor mij veel beter. Dat vind ik ook leuk, omdat ik dan veel beter kan doen waar ik goed in ben.

Om bij die laatste optie te komen, is overigens niet iets wat je in รฉรฉn dag leert. Althans…ik niet. En ik stuit ook nog op de momenten dat ik optie 1 en 2 errrrrug verleidelijk vind. Dat zijn van die heerlijke mechanismen die ergens ooit ontstaan zijn, maar me niet langer dienen. En daarom weet ik ook inmiddels dat ze me niks gaan brengen.

Tijdens het 6 maanden programma van de ๐—ฆ๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ถ๐˜๐˜‚๐—ฎ๐—น ๐—•๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—น dat Jasper Kok en ik samen hebben gecreรซerd, ga je dit onder andere leren. Hoe je bij jezelf blijft en je bedrijf op jouw voorwaarden neerzet met een marketing die bij jou past. Dat het past bij jouw ziel. Want daar wordt mijn ziel heel blij van. Wil je meer weten over de Spiritual Business School? https://gurugian.nl/spiritual-business-school

Geen reacties

Je reactie toevoegen