Boodschap van de Gaai

Boodschap van de Gaai

De Gaai • Altijd ben ik weer onder de indruk van zijn kleuren. Maar heel vaak zag ik hem niet. Tot voor kort. Elke keer als ik buiten was, zag ik hem. Soms wel drie keer achter elkaar. Zelfs in de stad. Dit kon geen toeval zijn. Dus ik ging op onderzoek uit.

“De gaai vraagt van jou niet om je te verstoppen, maar juist te gaan staan voor wie je bent: een ware boodschapper tussen hemel en aarde.De gaai vraagt je om aan de slag te gaan. Op te staan, te gaan doen wat je moet doen. Niet als hobby, of een ‘beetje erbij’, nee vol voor jouw missie te gaan. Hemel en aarde op jouw unieke manier te verbinden. Niet te twijfelen, maar vol vertrouwen jouw intuïtie te volgen.”
Bron: uitjebewust.nl

Dit was vlak voordat ik zowel in het spirituele als in het aardse nieuwe stappen ging maken. Dus het was inderdaad geen toeval. En ik weet…dit klinkt onwijs zweverig. Maar ik weet van binnen dat het waar is. En al eerder wilde ik dit delen, maar iets hield me tegen. Toch een soort van angst om deze kant van mezelf te delen. Terwijl dit aspect zo enorm belangrijk is in mijn leven. En nu voel ik het door en door: dit is mijn waarheid. Dit ben ik en daar kunnen mensen iets mee of ze lopen door. En dat was de boodschap van de gaai.

Niets is toeval. Dat blijkt maar weer. Dat is de magie van het leven…De magie van Moeder Aarde…De magie van het bestaan…Mooi weekend!

221 opmerkingLeukOpmerking plaatsenDelen

Geen reacties

Je reactie toevoegen