Ondernemen op Eigen Voorwaarden

Ondernemen op Eigen Voorwaarden

Vorige week was een rare week voor mij. Niet 1 keer, niet 2 keer, maar 3 keer verkocht ik nee voor een uitvoerende klus. Om diverse redenen overigens. Maar elke keer kwam het omdat het niet op mijn voorwaarden was en dus niet lekker voelde.

Wat een rare ervaring was dat. Zomaar nee zeggen zonder schroom. Nog nooit eerder had ik dit gedaan! Normaliter zou ik mee zijn gaan buigen om toch ja te kunnen zeggen. Ik zou mijn prijs gaan verlagen, om een ja te krijgen. Mijn waarden zou ik hebben losgelaten om aan die van de ander te voldoen en ja te horen. Door ja te zeggen tegen de ander heb ik meer dan eens nee gezegd tegen mezelf.

Deze keer niet. En dan ook nog eens een paar keer achter elkaar. Ik heb er ook geen greintje spijt van en heb nog geen seconde mezelf in twijfel getrokken erna. Vanuit mijn diepste zijn voel ik: dit ben ik, dit ben ik waard en dit is wat ik wil. Daar mag ik voor gaan en niet meer voor minder.

En dat gun ik jou ook. Een business die bij jou past op jouw voorwaarden. Waar je plezier in hebt. Waar je geld mee verdient. Die past bij jouw ziel en zaligheid. En waarin je de leukste mensen mag helpen en jij jouw licht kan laten schijnen.

Voel je dat je hier hulp bij kunt gebruiken? Stuur me gerust een bericht voor een vrijblijvende kennismaking via Zoom.

Geen reacties

Je reactie toevoegen