Minder doen om meer te bereiken

Minder doen om meer te bereiken

Al een tijd liep ik rond met allerlei ideeën voor mijn bedrijf, maar telkens weer bleef ik in hetzelfde rondje denken. Ik liep muurvast op mezelf en mijn eigen denken.

Vorige week besloot ik een dag er even helemaal uit te gaan. Hup de auto in en naar de Veluwe. Telefoon op vliegtuigstand en genieten van de rust, vogels en moeder natuur. Ook besloot ik 2 dagen op te gaan ruimen in huis en te poetsen. Aan alles voelde ik dat ik er zo enorm veel behoefte aan had en gaf eraan toe.

En toen op dag 3, terwijl ik bezig was met administratie zag ik alles uit het niets helder en wat ik te doen heb. Door uit de weg te gaan voor mezelf kon er dus iets ontstaan vanuit mezelf. Iets dat past bij mij en klopt met mijn waarden.

Als toetje begonnen er ook allerlei aanvragen te stromen en mag ik deze week 2 kanjers van dames verwelkomen: Stephanie (systemisch en energetisch coach) en Miranda (Sterk in Sales vanuit LOA). Zij dragen hun licht uit en delen dat met anderen. Ze leven hun passie en missie en zetten deze ook neer. Daar word ik zo enorm blij van. Ik kijk er zo naar uit om met hun aan de slag te gaan.

Wat ik er maar mee wil zeggen is…soms is de sleutel dus niet nog meer doen. Soms is de sleutel om minder te doen en te laten ontstaan wat er mag ontstaan. Overgave aan het leven en het laten gebeuren. Geniet van je weekend!

P.s. Dank Inge voor je boost om weer helemaal bij mezelf te staan ❤

Geen reacties

Je reactie toevoegen