Geven, vragen en ontvangen in je business

Geven, vragen en ontvangen in je business

Geven geven geven. Iets wat ik ontzettend gewend ben om te doen. En misschien jij ook wel.

Waarom? Als ik voor mezelf spreek:
Dan ben ik goed genoeg. Dan word ik gezien. Dan word ik niet afgewezen.

Althans dat denkt een deel van mij dat zo vaak niet gezien werd en werd afgewezen. Echter door dit te doen, wijs ik mezelf keer op keer af. En doe ik mezelf onwijs tekort. Iets dat ik wel wist, maar nog niet helemaal toepaste.

En zo leer ik nu weer om niet alleen te geven, maar ook om te vragen. Ik mag geld vragen voor de hulp die ik bied. Ik hoef het niet gratis weg te geven. Ik mag vragen voor een hogere vergoeding per uur. Ik hoef niet onder de norm te blijven zitten. Ik mag vragen voor hulp. Ik hoef het niet alleen te geven. Ik mag vragen voor dat wat ik nodig heb en goed is voor mij. Ik hoef het niet alleen aan anderen te geven. Ik mag het ook aan mij geven. En dat doe ik door erom te vragen.

Onwijs uit mijn comfortzone en het voelt spannend. Maar het is zo’n essentieel stukje in het ondernemen. Ik druk het dan ook altijd op het hart van mijn klanten. (Ja het anderen leren is makkelijker zoals altijd haha). Graag maak ik gelijk van de gelegenheid gebruik om jou om hulp te vragen: Ben jij een (startende) ondernemer die moeite heeft met zijn marketing en zichtbaarheid? Of loop je even vastloopt in welke stap nu te zetten? Of heb je gewoon iemand nodig heeft die wat werk uit handen neemt?

Ik heb momenteel ruimte voor nieuwe klanten en kom graag met je in contact. Ik weet zeker dat ik iets voor je kan betekenen om je verder te helpen in je bedrijf. Ken je iemand? Tag ze hieronder of stuur mijn bericht door. Dank je wel voor je hulp ?

Geen reacties

Je reactie toevoegen