Hoe jouw hoofd je marketing remt en blokkeert

Hoe jouw hoofd je marketing remt en blokkeert

Angst voor succes en ontvangen.
Een thema dat de afgelopen weken behoorlijk vaak voorbij kwam.

Want stel je voor dat iets wel lukt? Ergens ben je zo gewend aan dingen die niet lukken dat het je ‘veilige’ haven is geworden. Als het dan ook maar riekt naar iets dat gaat slagen…oepsie. Dan ga je op de rem.

In het verlengde hiervan ligt het durven ontvangen. Erkenning, geld, liefde. Wat het ook is. Als je het niet gewend bent, voelt het onwennig en dus onveilig. Je hoofd gaat dan roet in het eten gooien door dingen te roepen als: “Wie ben ik dan om dat te doen?” “Ik ben niet goed genoeg” “Ik faal toch in alles” “Wat ben ik toch een mislukkeling”

Je hoofd kan zo overtuigend zijn dat je het gelooft en stopt. Je gaat jezelf weer saboteren. Dag super idee waar je mensen mee kunt helpen. Dag toffe marketingactie of social post waar je het verschil mee had kunnen maken.

Hoeveel dingen doe je nu niet? Simpel weg omdat je jouw hoofd gelooft? Hoe zou het zijn als je jezelf gaat geloven in plaats van je hoofd? Ga je dan wel eindelijk aan de slag met je marketing? Ga je dan wel met je business groeien? Ga je dan wel actief aan de slag met je dromen volgen?

Dus stop met alles geloven wat je hoofd je vertelt. En nee, dit is niet iets wat je in een dag leert, maar alles begint met een eerste stap. En de “Van Blok tot Bloei training” helpt jou daarbij. Je leert welke belemmerende overtuigingen je hebt en wat eronder zit. Hoe je dit kunt erkennen en ombuigen. En je gaat praktisch aan de slag met iets waar je tot nu toe telkens in blokkeerde. Overal word je 1 op 1 in begeleid dus je hoeft de stap niet alleen te nemen.

Op 8 maart is de volgende editie.Meer info en aanmelden: https://www.tribusmedia.nl/online-training

Geen reacties

Je reactie toevoegen