Parel in de Pijn bij Bruna en Bol.com!

Parel in de Pijn bij Bruna en Bol.com!

En dan zie je ineens je boek op bol.com en Bruna staan! ?
We zijn er even stil van. Het is nu helemaal echt.

We hebben het proefexemplaar in handen gehad (valt ook in de smaak bij katten zoals je ziet). De kaft gevoeld en de bladzijden geroken. Er werden wel wat traantjes gelaten, kunnen we je verklappen. De boeken die in de voorverkoop zijn besteld, worden op het moment van schrijven gedrukt plus een husje op voorraad…ofwel de eerste druk. Wat klinkt dat lekker!

En als kers op de taart zien we dat sinds vanochtend ook het boek via allerlei andere kanalen te koop staat. Boekenbestellen.nl, bol.com, Bruna en Libris o.a.

Apetrots zijn we. Blij. Dankbaar. Het is bijna niet te bevatten. Wat een reis was het en wat een mooie reis begint er nu. We zijn heel benieuwd wat het ons gaat brengen.

Mocht je jouw exemplaar nog niet besteld hebben? Hier kan het via ons eigen kanaal: https://www.tribusmedia.nl/parel-in-de-pijn Maar je mag natuurlijk ook via jouw eigen boekhandel bestellen. We zijn heel benieuwd wat het boek jou gaat brengen.

Liefs,Inge & Lisette

Geen reacties

Je reactie toevoegen