Creëer jouw eigen authentieke contentmarketing

Creëer jouw eigen authentieke contentmarketing

Jij bent de brug van waar jou klanten zijn naar waar ze naar toe willen. Maar dan moeten ze wel weten dat jij die brug bent. Je dient dus jezelf en wat je kan te laten zien.

Simpel voorbeeld: je hebt honger en lust wel een broodje. Je loopt even de stad in en ziet twee bakkers. Eén heeft wel een etalage, maar het lijkt alsof het er random ingegooid is in ouderwetse mandjes. Het is ook beetje donker en somber in de winkel. De ander heeft een vrolijk ingerichte etalage en heeft de lente al in de bol. De broodjes en gebakjes staan prachtig te pronken omringd door lammetjes en konijntjes. Er staat een bordje met een mooie dagaanbieding van een belegd broodje met drankje. Voor welke bakker kies je?

Zo is het ook met je online aanwezigheid op social media. Jouw social media kanaal is jouw etalage. Hier kan je laten zien wie je bent zoals ik vaak laat zien dat ik geen gelikte en geposeerde foto’s gebruik. Dit past namelijk niet bij mij en wordt daar enorm opgelaten van. Maar je laat zo ook zien wat je doet en waarom jij die brug bent. Mensen leren jou kennen en krijgen een gevoel bij jou als mens.

Maar hoe doe je dat nou?
Waar begin je?
En hoe zorg je dat het echt bij jou past?

Ik ga het je allemaal leren in mijn nieuwe online cursus ‘Creëer jouw eigen authentieke contentmarketing in 5 stappen’. In 5 duidelijke lessen ga je aan de slag met jouw merkverhaal, je doelgroep, welke kanalen en middelen je kunt gebruiken en jouw branding. Ook leer je hoe je een contentplanning kunt maken incl. template om in te werken. Alle lessen bevatten praktische opdrachten waar je 1-op-1 feedback op krijgt.

Als bonus zitten er 2 extra lessen bij waarin je de basis leert over het inrichten en benutten van social media en wat je allemaal kunt met designprogramma Canva. De cursus is vanaf 15 februari verkrijgbaar. Maar als je hem nu al aanschaft, krijg je een leuke pre-release korting.In plaats van 77,- euro, kan je je nu aanmelden voor maar 57,- euro en staat jouw contentmarketing na deze cursus als een huis!

Van dit bedrag gaat 5 euro naar St. Katten- en Konijnenopvang True Colors in Waddinxveen.

Aanmelden kan hier: http://bit.ly/authentieke-contentmarketing Leuk als je ook mee doet met een authentiekere wereld maken.

Geen reacties

Je reactie toevoegen