De magie van konijnen

De magie van konijnen

Een ieder die mij kent, weet dat ik nogal gek ben op konijnen (zacht uitgedrukt). Het zijn echt mijn dieren.

Het grappige is dat ze energetisch staan voor de harmonie van Yin en Yang, overwinnen van angsten, hart chakra en vrouwelijke magie. Thema’s die, sinds konijnen die rol hebben ingenomen in mijn leven, steeds terugkomen. De kracht van konijnen brengt voor mij balans, liefde en vertrouwen.

Hierdoor vond ik steeds meer mezelf en wat ik de wereld in wil zetten. Zo ga ik onder andere weer mijn challenge geven (zij het met een naam die beter past).

In de 5-daagse van Blok tot Bloei mini online marketing training leer jij stappen zetten naar authentieke marketing. Waar je eerst muren zag, ontstaan nieuwe poorten om jouw ondernemerspad verder te lopen.

Praktisch: we starten 21 januari. Deelname is gratis. Inclusief 2 live Zoom sessies. Zie ik jou daar? Aanmelden kan hier: http://bit.ly/blok-tot-bloei

Geen reacties

Je reactie toevoegen