Wil jij de primeur van Parel in de Pijn?

Wil jij de primeur van Parel in de Pijn?

“Mijn verhaal deel ik, zodat jij jezelf leert kennen. Dat jij jezelf leert liefhebben om wie je werkelijk bent. Dat jij mag ontwaken aan de herinnering dat jouw ziel altijd bij je is in elk moment. Ook op de momenten dat het niet eenvoudig is en wanneer je in een wervelstorm van gebeurtenissen zit. Je bent nooit alleen. Er is altijd hoop. En er is altijd licht achter de duisternis. Ik deel mijn leven met jou om je te laten zien dat het de moeite waard is.”

Aldus Inge in hoofdstuk 1 van Parel in de Pijn. Een autobiografisch verhaal waarin ze vertelt over haar leven vol liefde, leed, spiritualiteit en hoe het licht er altijd is. Dat het leven niet altijd makkelijk is, weet Inge namelijk als geen ander. Het leven komt niet alleen met rozengeur en maneschijn. Het leven kent vele dalen. Sommige zijn diep en anderen zijn nog dieper. En ook al is ze begaafd en kreeg ze hulp van bovenaf, toch moest ze het vaak alleen doen. Dit is haar les hier op deze aarde, maar ook haar gift. Dit is haar Parel in de Pijn.

Ruim drie jaar geleden begonnen we samen aan de reis om dit boek te maken. Een reis van heel vaak vallen en nog vaker opstaan. Een reis waarin we ontdekten wie we echt zijn, hoeveel kracht we hebben en waar we voor staan in het leven. Ieder op zijn eigen manier. Dat het boek nu af is (oké wat puntjes op de i) is ook geen toeval. Het heeft precies zo moeten zijn. Hou ons in de gaten voor meer nieuws op heel korte termijn! Want we gaan je een voorproefje geven voor de release op 7 februari 2021!

Wil je het niet missen? Schrijf je dan hier in en ontvang als eerste het voorproefje! https://bit.ly/parel-in-de-pijn

Geen reacties

Je reactie toevoegen