Ik ga een cadeautje weggeven…

Ik ga een cadeautje weggeven…

Geïnspireerd door mijn coach Inge ga ik ook een weggeefactie doen. Namelijk een 1-op-1 strategiesessie, zodat je weer verder kunt in je marketing of je bedrijf en niet meer vastzit. Nieuwe inspiratie inzichten en inspiratie opdoen om de volgende stap te zetten.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is zelf ook iets weg te geven. Wat je weggeeft, mag je zelf weten. Een wederdienst of een cadeautje. Bijvoorbeeld een bloemetje of de vaat doen (ik schrijf me dan op voorhand al bij je in haha).

Wat het is, doet er niet toe. Het gaat om het idee van geven zonder er iets voor terug te willen. Om iemand blij te maken.Iets doen vanuit liefde. Want elke daad van liefde maakt de wereld weer een beetje mooier en zachter.

En als we iets nodig hebben nu met zijn allen, is het dat wel. Natuurlijk mag je je voor deze weggeefactie ook aanmelden voor een ander. Laat mij weten als je mee wilt loten en wat jouw cadeau voor iemand gaat zijn. Neem hier contact op.

Geen reacties

Je reactie toevoegen