Spiritueel weekend

Spiritueel weekend

Vier jaar geleden ging ik voor het eerst mee op een spiritueel weekend. Dat vond ik mega spannend en was onwijs buiten mijn comfortzone. Dingen delen in een groep en dan ook nog met mensen die ik niet goed kende. Maar wat bracht het mij veel. Sindsdien ben ik elke keer mee gegaan.

Ook dit jaar weer, wat mij afgelopen weekend in Zeeland bracht.Een weekend vol liefde, vriendschap en acceptatie. Er zijn geen woorden om te omschrijven hoeveel ik houd van de mensen waarmee ik was. Hoeveel liefde ik heb mogen ontvangen en hoeveel het mij weer gebracht heeft. Om mezelf weer iets meer te mogen koesteren en omarmen.

Wat een zegening om dat te mogen ervaren. Zoveel geluk gun iedereen.En met dat gevoel ga ik vandaag starten met de challenge. Wat een cadeautje. Heel veel zin in. Een mooie week allemaal!

Geen reacties

Je reactie toevoegen