Mijn allereerste marketing challenge gaat bijna van start…

Mijn allereerste marketing challenge gaat bijna van start…

Maandag is het eindelijk zover: dan gaat mijn allereerste challenge van start. De weg ernaar toe is niet helemaal zonder slag of stoot gegaan:

* Techniek die niet meewerkte om het te automatiseren. En het is nu nog niet helemaal soepel, maar ach.
* Super gave video’s opgenomen (al zeg ik het zelf), om er vervolgens achter te komen dat ik geen geluid had ingesteld ?‍♀️
* Vervolgens een kat die constant door het beeld liep, maar heb haar er wel in gehouden. Wel zo gezellig.
* Advertenties waar vanalles mee mis ging, rare reacties opleverden en ik lekker werd geconfronteerd met mijn eigen blokkades.
* Uit moeten stellen vanwege een longontsteking die me nog meer confronteerde met mijn eigen blokkades.

Deze challenge was dus voor mezelf ook al een heuse challenge en ik heb er nu al onwijs veel van geleerd. Het hoeft niet perfect. De wereld gaat echt niet ten onder als het niet gaat zoals je bedacht hebt. Zolang het maar gebeurt op een manier die fijn voelt en bij mij past. Meer is er niet nodig.

En het mooiste moet nog komen: de ondernemers die zich hebben aangemeld begeleiden op de reis die ik zelf net heb afgelegd om stappen voorwaarts te maken. Ik heb er zo onwijs veel zin in!Mocht je nog mee willen doen? Dat kan. Ik heb nog ruimte om wat extra deelnemers aan te laten sluiten. Aanmelden kan via https://bit.ly/voel-de-angst-challenge

P.S. Dit was de video die ik opgenomen had ter promotie. Alles behalve perfect, maar ik deel hem nu toch. Gewoon omdat het kan en Lien er zo leuk in is.

Geen reacties

Je reactie toevoegen