Jouw persoonlijke verhaal staat gelijk aan je marketing verhaal: zorg dat het echt van jou is!

Jouw persoonlijke verhaal staat gelijk aan je marketing verhaal: zorg dat het echt van jou is!

Soms geef ik geen lucht aan mezelf. Dan ren ik door tot ik mijn doel behaald heb. Een overlevingsmechanisme. Als ik geen ruimte geef aan mij dan voel ik ook bepaalde dingen niet.

En dat kwam tot een uitbarsting: ik kreeg uit het niets een longontsteking. Ik werd geconfronteerd met de dingen die ik niet toeliet. Dingen die juist wel lucht en ruimte nodig hebben.

Dat ik me soms heel alleen voel.
Dat ik me soms voel alsof ik alles alleen moet dragen en oplossen.
Dat ik nog steeds rouw om Koos.

Alles van jouw verhaal mag er zijn

Ik pakte alleen de positieve gevoelens en liet die toe, maar deze niet. Ik vond dat dat er niet mocht zijn. Ik vond daar iets van en veroordeelde mezelf. Dus toen ik ruimte pakte door 3 weken vakantie te nemen, ging het mis. Ik werd gedwongen te voelen en alles er te laten zijn.

Hierin ben ik niet de enige. We verbergen allemaal dingen waarvan we denken dat de ander het niet wilt zien. Om te voldoen aan een idee dat we zelf gecreëerd hebben. Om goed genoeg gevonden te worden. Om erkenning te krijgen.

Jouw verhaal moet jouw verhaal zijn en niet van een ander

Maar als je zo leeft, leef je niet in je eigen basis. Dan raak je verdwaald in dingen die niet van jou zijn. Dan is jouw verhaal, jouw verhaal niet meer. Je leeft dat van een ander.

En dat doen we ook in onze marketing en business voering. We vergeten dat we zelf belangrijk zijn. Dat ons verhaal ertoe doet. Dat we mogen laten zien wie we zijn in heel ons zijn.

Geen onzin verhaaltjes waarvan we denken dat we ze moeten opdreunen. Nee…de echte verhalen. Ze doen er echt toe. JIJ doet er echt toe.
Vind je dat nog eng? Dat snap ik helemaal. Maar ik beloof je dat elke keer als je een stap neemt, het steeds makkelijker wordt.

En om je daarbij te helpen, organiseer ik een challenge waarin ik jou begeleid om die angst te leren overwinnen. We gaan 5 dagen aan de slag met jouw verhaal. We beginnen 21 september.
Wil je meedoen? Geef je dan op via https://bit.ly/voel-de-angst-challenge

Geen reacties

Je reactie toevoegen