Terug van weg geweest

Terug van weg geweest

Zo daar was ik weer. Wat begon als een fijne vakantie aan het strand begin augustus, veranderde in de rest van de vakantie op bed of de bank liggen: longontsteking.

Achteraf gezien was ik op deze foto al ziek (hoofdpijn en koorts), maar ik dacht dat het door de warmte kwam en liet me niet tegenhouden, want ja…van vakantie moet je genieten en ga je niet binnen zitten. Dus 15km door de duinen gefietst en gezwommen. De dag erna was het dus ook echt klaar en steeg de koorts. Met pijn en moeite thuis gekomen om daarna nog 7 dagen koorts te hebben.

Aaron zijn verjaardag gemist, mijn eigen challenge moeten cancellen, weekend bij mijn ouders in Limburg afgezegd, een midweek Arnhem afgezegd. En het allerergste: mijn werk bij de opvang al weken niet kunnen doen (voor het eerst in mijn leven gehuild omdat ik niet kon werken haha). Niet mijn beste zomer dus.

Helemaal topfit ben ik nog niet, maar vandaag wel weer aan de slag gegaan met bureauwerk. En God, wat voelt dat fijn. Mijn klanten weer spreken, mijn hersenen weer gebruiken en orde in de ontstane chaos scheppen.

Hopelijk ook weer snel fit genoeg om met mijn geliefde diertjes te werken.Weer te zwemmen en kilometers fietsen. Het begin is er in ieder geval!

Geen reacties

Je reactie toevoegen