Marketing is kwetsbaar zijn

Marketing is kwetsbaar zijn

De reden waarom ik zo goed anderen kan begeleiden met hun marketing en zichtbaarheid…is omdat het voor mezelf zo’n issue was. Het liefste bleef ik helemaal verstopt waar niemand me kon zien of raken.

Een belangrijke reden daarvan is het seksueel misbruik op mijn 7e. Dit heeft enorme impact op mijn basis gehad en pas sinds een paar jaar ben ik bezig met al die patronen om te buigen naar gezonde patronen. Hierdoor kwam ik meer tot mezelf en durfde ik mezelf meer en meer te laten zien.

Zoeken naar veiligheid

Dat ik gisteren een challenge lanceerde, video’s maakte en adverteerde was voor mij een big deal. Althans voor een deel van mij dat zichzelf nog steeds graag verstopt. Dat deel is dus ook behoorlijk getriggerd door al die stappen uit die ‘veiligheid’.

Wat dan niet helpt, is dat er dan mannen zijn die berichten sturen. Niet omdat ze mijn kennis willen voor hun business of omdat ze willen groeien in hun marketing. Nee. Omdat ze me als gebruiksvoorwerp zien en iets willen dat niks met zaken te maken heeft.

Even stapje terug…en dan weer door

Dat deel van mij is dus ondertussen even helemaal over de rooie en rent het liefste terug naar al het oude bekende en veilige. Maar dat is geen optie want dan geef ik mijn macht uit handen. Bovendien wil ik groeien en niet stagneren.

Dus ik deel het met jullie. Dat ik me even heel klein voel. En kwetsbaar. En bang. En dat het er allemaal mag zijn.Vandaag ben ik extra lief voor mezelf. En morgen is weer een nieuwe dag

Geen reacties

Je reactie toevoegen