[?????? ????????? ?-??????] ???? ?? ????? ?? ??? ??? ????

[?????? ????????? ?-??????] ???? ?? ????? ?? ??? ??? ????

Zo quasi nonchalant als ik hier op de foto sta (bedankt voor de candid foto ma), zo zenuwachtig voel ik me nu. Gisteren heb ik alle puntjes op de i gezet voor mijn allereerste challenge. De advertentie kan ieder moment gaan lopen en dan gaat het echt de wereld in. Ga ik de wereld in.

Een challenge. Een video. Een advertentie.

Al jaren doe ik het allemaal voor anderen, maar nu voor het eerst voor mezelf.Ik vind het retespannend. Want ja, bij mij komen ook de stemmetjes voorbij die me allerlei dingen proberen te vertellen.

“Mensen vinden het vast niks”“Het is niet goed genoeg”“Er zijn al zoveel challenges. Alles om mij maar veilig in mijn comfortzone te houden.Ik weet ook dat het niet zo perfect is als het had gekund.

Maar als ik op perfect had moeten wachten, was er nog niks gebeurd.Dus nu zit ik hier met al die gevoelens te wachten op wat gaat komen. Spanning, zenuwen, trots, lichtelijk emotioneel. Wat een stap uit de comfortzone niet al kan doen.

Zo binnen zo buiten

Dat is ook waar de challenge om draait: angst voelen en toch doen.Ik nodig je uit om 5 dagen met mij de uitdaging aan te gaan. We gaan kijken naar welke belemmeringen je nu ervaart in je marketing. En wat vertel je jezelf waarom het niet kan?

Maar we kijken ook naar wat je eigenlijk heel graag zou willen, maar nog niet doet. Tot slot kijken we ook naar de praktische uitvoering en gaan we gewoon doen. En je hebt mij als klankbord ervoor. Want je kan heel leuk naar binnen kijken bij jezelf, maar het wordt pas echt waardevol als je ook naar buiten treedt.

Hoe gaan we dat doen?

* Elke dag een korte praktische oefeningen. Te maken op een tijdstip dat jou uitkomt.
* Twee Zoom calls met Q&A (ook terug te kijken)
* Een besloten community om al jouw vragen in te stellen.

Start: maandag 17 augustus. Deelname = gratis.

Super leuk als jij er ook bij bent en samen met mij je ongemakkelijk, bang, zenuwachtig, trots en blij gaat voelen.
Omdat je het jezelf gunt.
Omdat je wilt groeien.
Omdat je uit je eigen opgelegde beperkingen wilt breken.

Geef je op via deze link: https://bit.ly/voel-de-angst-challenge

Geen reacties

Je reactie toevoegen