Wat corona allemaal geeft…

Wat corona allemaal geeft…

Zo dat waren een paar interessante weken, naja maanden.Na eerst weken drukte door werk en thuisscholing waarbij zoonlief nogal wat aandacht nodig had (autisme) en daarna weken van drukte door een project dat heftiger uitviel dan ik van te voren had kunnen bedenken, was het hoogtijd om even uit te zoomen.

Wat wil ik? Welke kant ga ik nu op? Wat voelt als de volgende juiste stap?Niet kijken naar wat anderen doen, die weet ik niet hoeveel dingen uit de grond hebben weten te stampen in de corona tijd. Niet denken over wat wel en niet kan. Uberhaupt niet teveel nadenken.

Nee, alleen voelen wat voor mij nu juist is en wat ik echt wil. Dat uitzoomen, heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk helder zie wat al maanden steeds vaag bleef.

Omdat ik werd beïnvloed door mijn denken en mezelf ging vergelijken. Omdat ik toch stiekem mezelf weer kleiner ging maken dan ik werkelijk ben. Omdat ik wilde wachten tot het helemaal perfect is (alsof dat mogelijk is).

Gisteren al heel wat stappen gezet achter de schermen.Nog wat puntjes op de i zodat de techniek ook werkt.Wel zo fijn…en dan deze maand eindelijk van start zoals ik het graag wil. En wel met een challenge! Stay tuned voor meer info heel binnenkort

Geen reacties

Je reactie toevoegen