Marketing: doen wat voor jou klopt

Marketing: doen wat voor jou klopt

Het kwam deze week meermaals voorbij in meerdere gesprekken: doen wat klopt voor jou en waar jij intens blij van wordt. Niet dat wat je denkt dat je moet doen. Niet wat iemand anders zegt dat je zou moeten doen. Maar dat wat JIJ wilt doen.

En daar dan ook voor durven kiezen. Want daar zit vaak het pijnpunt. Door blijven gaan en niet kiezen voor datgene waarvan je eigenlijk wel weet dat het voor jou het juiste is. Maar anderen vinden daar wat van. De stemmetjes in je hoofd vinden daar ook wat van.

Durf te kiezen voor jezelf

Sinds februari werk ik als vrijwilliger in de dierenopvang. Ik doe dat 1 keer, soms 2 keer per week. Ongeacht wat er gebeurt. Al heb ik 50 uur gewerkt die week: dit moet ik doen. Ik vind er mijn rust en word er intens blij van. Op het moment dat ik daar ben, bestaat niets meer behalve de dieren en het werk. Alles valt van me af.

Die keuze wilde ik al veel langer. Maar ik deed het niet. Waarom niet? Geen idee. Maar ik weet wel dat hoe ik me voel over mijn leven veranderd is, en dat ik sindsdien steeds meer durf te kiezen vanuit en voor mezelf.Dus als jij al heel lang iets wilt doen (of dat nou privé is of zakelijk) en het nog steeds niet doet: neem vandaag nog een stap die richting op. Gun het jezelf om die vreugde te ervaren. Je bent het echt waard.

Geen reacties

Je reactie toevoegen