Druk, drukker, drukst

Druk, drukker, drukst

De afgelopen weken waren druk. Eigenlijk iets te druk voor mij. Dus dit weekend even goed op de rem gegaan en genoten van familie en samenzijn. Zo zag ik mijn moeder weer voor het eerst in drie maanden. Even stilstaan en opladen met alles wat er om me heen is, zodat ik komende week weer opgeladen er tegen aan kan. Want die beloofd ook wel aardig vol te worden, maar ook heel erg leuk en met super mooie mensen om me heen.

Morgen heel de dag tv opnames met Myrna Goossen. Wat een topvrouw. Donderdag een gastles geven bij Mirjam Hegger – Podcast Expert. Nog zo’n powerhouse. Tussendoor nog klanten ondersteunen met hun marketing. Stuk voor stuk mensen met een hart van goud. En als kers op de taart dit weekend een extra dienst bij Dierenopvang van het Centrum voor Dierenhulpverlening te Gouda. (want ja…ik doe zo weinig ?). Volle agenda, maar ook een vol hart. Dat is pure rijkdom.

Geen reacties

Je reactie toevoegen