Marketing tip: durf te kiezen voor wat je echt wilt

Marketing tip: durf te kiezen voor wat je echt wilt

Eén van de moeilijkste dingen die ik heb moeten leren als mens, als moeder, als ondernemer is durven kiezen wat voor mij goed is en wat bij mij past. Onbewust maakte ik veel keuzes die niet klopten met wie ik was. Ik maakte ze, omdat ik dacht dat het zo hoorde. Of dat het van me verwacht werd. Om zo maar ‘goed genoeg’ te zijn. Daardoor kwam ik juist steeds verder van mezelf af te staan en leefde ik steeds minder vanuit mijn eigen kern. Ik deed werk wat ik niet leuk vond. Ik ging relaties aan die niet goed voor me waren. Ik kreeg financiële problemen. Kan er boeken over vol schrijven. Eindstreep: mijn hart was volledig afgesloten voor mezelf en voor anderen.

Nou bleek de grap dat de manier om mijn hart weer open te krijgen en te vertrouwen op mezelf en het leven, zat in weer kiezen voor mezelf. Doen wat goed voelt voor mij. Kiezen voor mij. En hoe meer dat gebeurde hoe meer alles voor me ging werken. Ik kom mensen tegen die matchen met wie ik ben. Ik trek klanten aan die bij mij passen. Ik krijg meevallers uit onverwachte hoek. Alles gaat steeds meer flowen, omdat het klopt. Het klopt voor mij.

Durf nee te verkopen

Dus mijn advies aan jou: durf ook nee te verkopen als iets niet goed voelt. Je hoeft jezelf niet te verantwoorden. Als het voor jou nee is, is het nee. Ga voor de dingen waarbij je diep van binnen voelt ‘JA!’. Of dat nou bepaalde klanten zijn, bepaalde werkzaamheden of dat ene product wat je zo graag wilt lanceren maar telkens niet doet. Het leven wordt zoveel leuker als je gaat voor jouw ‘JA’ en loslaat waar je dat niet bij voelt. Jij bent de baas over jouw leven en jouw onderneming. Kies dus wijs en kies voor liefde. Liefde voor jezelf. Ik beloof je dat het leven er mooier en makkelijker van wordt

Geen reacties

Je reactie toevoegen