Ik ga mijn podium weer pakken!

Ik ga mijn podium weer pakken!

Je podium pakken. Vroegâh deed ik dat vrij letterlijk. Ik speelde in een metalbandje (stemgeluid en later ook basgitaar) en hoewel doodnerveus klom ik op het podium en deed mijn ding. Ook als er 200 man in de zaal stonden.

En dat was eigenlijk niks nieuws. Als er op school opgetreden kon worden, deed ik dat. Ik herinner me een carnaval op de basisschool dat we een nummer van de Backstreet Boys deden en ik als een mummie ingewikkeld in verband ging dansen zonder gene. Ik danste en turnde en deed mee aan wedstrijden. Ik zat in het debatteam en deed mee aan toneel. Kortom: ik liet mezelf zien.

Ergens is een drempel ontstaan

Ergens daarna is er een drempel ontstaan en durfde ik mijn podium niet meer te pakken. Te veel deuken opgelopen waarschijnlijk en ben ik mezelf gaan verstoppen.. Maar als je verder wil, moet je uit je comfortzone moeten. Ook ik. Dus dat betekent weer meer mezelf laten zien en horen. Hoe mooi is het dan dat ik dat binnenkort mag gaan doen in de ‘Podcast Mastery training’ van Mirjam Hegger – Podcast Expert. Ik mag haar deelnemers meer gaan vertellen over contentstrategie en contentplanning en hoe een podcast daar goed in past.Super spannend, maar vooral super leuk! Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in. Podium here I come!

Geen reacties

Je reactie toevoegen