3-jarig jubileum

3-jarig jubileum

Vandaag kreeg ik een melding van LinkedIn dat iemand gereageerd had op mijn jubileum.Enigszins verbaasd opende ik de melding en zag dat het dus 3 jaar geleden is geweest dat ik voor mezelf ben begonnen.Compleet langs me heen gegaan. Oeps.

In die drie jaar is er enorm veel veranderd. Misschien niet zozeer aan de buitenkant, maar van binnen wel. De afgelopen drie jaar heb ik namelijk ontzettend veel geleerd over zelfliefde en eigenwaarde.

Ik heb geleerd waar mijn grenzen liggen, mijn sterke punten en zwakke punten. Ik heb geleerd wat ik belangrijk vind en wat niet. Ik heb geleerd om mijn gevoel te vertrouwen en er niet meer tegenin te gaan. Ik heb geleerd dat ik elke keer als ik val nog sterker weer overeind kan komen. Ik heb geleerd stil te staan bij de mooie momenten, maar ook de slechte momenten te waarderen voor wat ze zijn.

En zo kan ik waarschijnlijk nog een tijd doorgaan. Ik hoop dat ik in mijn vierde jaar nog meer leer mezelf lief te hebben zoals ik ben. Ook als ik in paniek raak om kleine dingen. Of als ik weer een impulsieve beslissing maak die niet zo lekker uitpakt. Dat ik leer om te kiezen vanuit liefde voor mezelf en het leven. Niet uit angst of tekort.

Ben ik al waar ik wil zijn? Zeker niet.Maar waar ik nu ben, is precies zoals het moet zijn.And I love it!

Geen reacties

Je reactie toevoegen