Waarom marketing meer is dan simpel een product aanbieden

Waarom marketing meer is dan simpel een product aanbieden

Marketing is meer dan je product aanbieden, prijsstunts en slim woordgebruik toepassen. Het is ook meer dan regelmatig een social media bericht plaatsen of een mailing versturen.

Tuurlijk helpt het met je zichtbaarheid. Maar wat heb je aan zichtbaarheid als datgene wat mensen zien niets vertelt over jou?
Zeker als je nog maar net bezig bent op de markt en weinig mensen je nog kennen, is er meer nodig. Je producten of diensten? Daar zijn er ongetwijfeld meer van. Maar jij? Van jou is er maar één.

Dat betekent dus dat marketing ook inhoudt dat je jezelf moet laten zien. Jij als mens achter het product. Niet alleen online, maar ook in real life. Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Wat maak je mee? Hoe ziet jouw leven eruit? Wees open over wie je bent. Je beste usp’s zijn de dingen die jou jou maken. Zelfs als dat gekke dingen zijn zoals je bizarre liefde voor je konijnenkinderen (oke, hier ben ik misschien wel echt alleen in). Of een voorliefde voor limonade. Ook op vrijdagavond tijdens een zakelijke afspraak.

Hoe gek deze dingen ook lijken…dit zijn de dingen die ervoor zorgen dat mensen jou leren kennen en zich verbonden voelen met je. Dat ze zich jou herinneren en dat er een verbinding ontstaat. En zonder openheid is die er niet. Bij jou begint het dus. Jij moet de basis leggen waaruit verdere verbinding kan komen. Verbindingen die misschien zelfs tot een samenwerking opbloeien. Jouw openheid is de sleutel tot je eigen groei en succes.

Lastig? Ja. Onmogelijk? Zeker niet. En als je hulp nodig hebt, ondersteun ik je graag op jouw weg. Het Groei & Bloei-traject kan jou ongetwijfeld verder helpen hiermee. Klik hier voor meer informatie. Meld je je in december aan? Dan krijg je 50 euro korting!

waarom marketing meer is dan simpel je product laten zien. Marketing is jezelf laten zien.

Geen reacties

Je reactie toevoegen