Tijd voor nieuwe dingen!

Tijd voor nieuwe dingen!

Op de foto hieronder zie je mij op mijn allergelukkigst: midden in de Estrella Mountains in de Sonoran Desert na uren in mijn eentje rond te hebben gelopen. Compleet één met mezelf. Het was niet het mooiste plekje in Arizona dat ik gezien heb, maar zeker wel de bijzonderste. De energie daar is niet te beschrijven en deze plek heeft veel in mij los gemaakt.

En dan daar op dat moment in de woestijn op de rotsen voelde ik in elke vezel van mijn lichaam dat wat ik aan het doen was met mijn leven thuis niet klopte. Maar ik voelde ook dat ik alles ook zelf weer opnieuw kan creëren op de manier zoals ik het wil. Het is alsof er iets in mij wakker werd. Alsof ik eindelijk echt kon zien wie ik ben en wat ik kan.

En dat wat ik kan en waar ik blij van word, ga ik vanaf nu delen met de wereld. Met trots presenteer ik dan ook het Groei & Bloei-traject voor (startende) ondernemers die houden van wat ze doen, maar het om verschillende redenen moeilijk vinden om zichzelf in de markt te zetten en zichtbaar te zijn. Niet alleen voor anderen, maar ook voor zichzelf.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Check het hier: https://www.tribusmedia.nl/coaching/

Ken je iemand voor wie dit perfect is? Tag ze hieronder of deel dit bericht op je tijdlijn. Dat zou ik heel fijn vinden. Alvast heel veel dank!

Liefs,
Lisette

Geen reacties

Je reactie toevoegen